11 Ιουν 2008

Μπορεί και όχι.


Θα ήθελα να μιλήσουμε... Κάποια στιγμή... όποτε μπορέσεις δηλαδή. Όχι... όχι δεν είναι και επείγον. Όχι μην ανησυχείς. Όλα good!
Βασικά... βασικά καλησπέρα σας... φλασιές... όταν θες να πεις και για τα δυο. Και κάτι αστείο και κάτι που δεν σηκώνει αστεία... Βασικά καλησπέρα σας ,το λοιπόν...
Έχεις θυμώσει. Φυσικά και το κατάλαβα. Δεν μου μιλάς. Ούτε και εγώ, για να λέμε του στραβού το δίκαιο. Κάτι έκανα πάλι. Καμιά μαλακία. Το συνηθίζω άλλωστε. Μπορεί και όχι. Θέλω να σου μιλήσω. Όχι. Όχι. Να σε δω θέλω και να μείνω στη σιωπή. Γιατί δεν θέλω να συζητήσω. Γιατί ξέρω ότι φταίω. Το γιατί, στην προκειμένη, δεν με νοιάζει. Με κουράζουν τα αστεία. Μερικές φορές δηλαδή. Όταν δεν έχω όρεξη. Σήμερα έχω. Θα πούμε καμία μαλακία.. να γελάσουμε. Γελάμε πιο δυνατά, όταν γελάμε μαζί. Κι ας είμαστε μακριά. Με κάποιο χαζό τρόπο γίνονται ένα. Για το γέλιο μας λέω.
Αυτά. Και κάτι ακόμα. Μπορεί και όχι. Δεν ξέρω. Ξανά έπιασε ζέστη ρε γαμώτο. Εκεί βρέχει. Πόσο να έχει το εισιτήριο για να έρθω αύριο? Μισό. Μπα. Πανάκριβο είναι. Δεν συμφέρεις μάνα μου! Έλα εσύ. Σε παίρνει. Αλλά ξέχασα... την είδες μόνιμη την φάση. "Ότι είναι καλύτερο για σένα". Λέω κάτι τέτοια κορυφαία καμιά φορά. Κανονικά έπρεπε να σου κλείσω το τηλέφωνο ή να φωνάξω καμιά βρισιά ή να αρχίσω να κλαίω. Κάτι τέλος πάντων, να ξεκατινιαστώ. Αλλά όχι. Αυτό θα με φάει. Κανε ότι νομίζεις. Φυσικά και με νοιάζει αλλά από ότι φαίνεται δεν μου πέφτει λόγος. Έλα. Κερνάω διαδικτυακό καφέ. Σου αρέσει ο καφές ε? Ναι. Σου αρέσει. Κακές συνήθειες... μπορεί να κάνουμε και κάνα τσιγάρο. Από τα δικά σου όμως. Και τι θα καταλάβω? Τι θα καταλάβεις? Άκυρη η πρόσκληση. Βασικά καλησπέρα σας... Σε αυτά που έρχονται στο μυαλό μου καλησπέρα. Σε αυτά που δεν νιώθεις καλησπέρα... Πέρασε η ώρα...Ιδέα μου. Πάνε και έρχονται τα αυτοκίνητα. Το pc στο σπίτι ακόμα επαναστατεί. Μα δεν βαρέθηκε? Εσύ? Εσύ, δεν βαρέθηκες? Είσαι στη χώρα των υπέροχων κοριτσιών. Καλά να περνάς. Από την ντεκαυλέ Ελλαδίτσα, μια ευχή. Καλά να περνάς.

18 σχόλια:

b|a|s|n\i/a είπε...

ναι. ναι. κάτι τέτοιο. όμοια πράγματα. διαφορετικά. το ίδιο συναίσθημα. το διαφορετικό. αυτό το ξέρω. ξέρεις; αυτό το περίεργο χαμόγελο. χμ. τι το περίεργο έχει δηλαδή; λολ. ναι. έτσι. δουλειά. άστα να πάνε άστα. αυλή τώρα. διάλειμμα τσιγάρου. βασικά καλημέρα σου. μπα. δύο η ώρα. καλησπέρα. ναι. κάπως έτσι. ξέρω. ξέρει. να ζυγίζει. μόνο που είναι μακριά. και τόσο κοντά. καπνός

Λυδία είπε...

@__b|a|s|n\i/a...τον δικό μου καπνό, τον ξέχασα ανοιχτό χθες και ξεράθηκε. Το καταλαβαίνεις από τα σχήματα που κάνει, στον δρόμο για το ταβάνι. Κλειστός χώρος βλέπεις... Θέλω και εγώ αέρα. Και ήλιο, και από αυτό θέλω. Και ένα λουλούδι... γαρδένια να ναι. Που είναι δύσκολη και θέλει χάδια. Όλα όσα θέλουμε δεν είναι μακρυά?? εκεί έχω καταλήξει. Πρέπει να κουνάμε τα χέρια... σαν φτερά, μπας και τα φτάσουμε δηλαδή, όχι τίποτα άλλο. Περίεργο όντως. Και το εντός και το χαμόγελο... Κοντεύει τρεις εδώ που είμαι... Βασικά σε ευχαριστώ..
Καλησπέρα....

meltemi είπε...

Μπαίνω στο μπλοκ και βλέπω φωτογραφίες τραβηγμένες απο το χέρι σου.Δεν είμαι εγώ.Οι δικίες μου πάλιωσαν.Μια γυναίκα ποζάρει γυμνή.Στο κρεβάτι.Στο ίδιο κρεβάτι που εγώ..Δεν έχει σημασία.Πάει τόσος καιρός απο την τελευτάια φορά που σε είδα.Ήρθα χθες.Αλλά έφυγα..Ίσως..Ίσως και όχι..



Άλλος ένας 'διάλογος' χωρίς ανταπόκριση.
Κάνω πολλούς τέτοιους καθημερινά.

Μπορεί να αντέξουμε.
Μπορεί και όχι.

Καλησπέρες!


Πέρνα να μιλάμε οι δύο μας ;)

Unknown είπε...

ντεκαβλέ η ελλάδα;

μπα...

μερικά εκατομμύρια έλληνες ίσως...

;)

φιλιά βρόχινα...

Aristodimos είπε...

Περασα να πω μια καλημέρα , κι έπεσα στην ντεκαυλέ Ελλάδα... Μεσα κι εγω λοιπόν ! ! !
Καλά να περνάς...

Αρης

Λυδία είπε...

@__meltemi... μου, τελικά μοιάζουμε να έχουμε πολλά κοινά... δεν ξέρω αν την έχεις δει αυτη http://trelikaialloparmeni.blogspot.com/2008/01/blog-post_07.html την ανάρτηση... κάνε ένα κόπο... και πες μου... πες μου να σου πω και εγώ... να τα λέμε... :)

Λυδία είπε...

@_Νεράιδα μου, δεν είναι η Ελλάδα ντεκαυλέ... αλλά δεν έχει και διμετρα πόδια να μας δείξει... ειρωνία... αυτό μου έχει μείνει...

Λυδία είπε...

@__Καλημέρα και σε σένα Άρη μου! Πολλά φιλιά!

meltemi είπε...

Το διάβασα...

...δεν ξέρω τι να πω...

Έτσι ένιωσα πριν λίγες μέρες...όταν έγραψα το ποστ 'τέλος'..έμαθα κάτι που πόνεσε..και πονάει ακόμα


Περίεργοι οι άνθρωποι...και ακόμα πιο περίεργες οι αντιδράσεις τους...

akrat είπε...

xm xm
περίεργον...
μήπως να ηρεμήσετε?
μια μαστίχα?
ένα περγαμόντο?
ένα χαμέμηλον?

ντεκαυλέ η Ελλάς???
δηλαδή καυλέ ποιά η Νορβηγία??
αλλά και ντεκαυλέ να είναι η ΕΛλάς εμάς τι μας νοιάζει?
εκεί μένουμε?
που μένουμε?
καλή ερώτησις...

Jason είπε...

Κολλήσατε όλοι στην ντεκαυλέ Ελλάδα.
Αλλού είναι το θέμα...
Αυτή η υπέροχη χώρα... πού είναι; :)

ΚΙΡΚΗ είπε...

Προσεκτικά επιλέγω blogs και το δικό σου μ΄αρέσει! Έχει άλλη οπτική γωνία η ματιά σου-ασυνήθιστη!

Λυδία είπε...

@__meltemi μου... οι άνθρωποι δεν είναι περίεργοι... μοναδικοί είναι. ο καθένας με το δικό του τρόπο... το μόνο περίεργο είναι οτι ποτέ δεν λέμε τα πράγματα με το όνομα τους... σκέψου πόσο καλύτερα θα ήταν τότε...
Καλημέρες κουρασμένες... με έχει βαρέσει ο ήλιος! Καλά να περάσεις το τριήμερο! Πολλά φιλιά!

Λυδία είπε...

@__akrat... εν ολίγης... έχουμε γενικώς χάσει την μπάλα, or it s just me? :P Καλημέρες!!!

Λυδία είπε...

@__Jason... χαχαχα! είναι βόρεια αυτή η υπέροχη χώρα... καλημέρες και καλό τριήμερο!! :P

Λυδία είπε...

@__ΚΙΡΚΗ... καλημέρα και σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια... τι είναι αυτό που θεωρείς ασυνήθιστο? Απλή περιέργεια... Τα "ποτά" που φτιάχνω, δεν είναι πάντα γευστικά, μα να περνάς... να περνάς να κερνάω... Καλημέρα είπα???

ΚΙΡΚΗ είπε...

Τα "ποτά "που κερνάς είναι λίγο από τεντούρα, λίγο από χειροποίητη λεμονάδα...αλλά και τα δυο μ' αρέσουν! να συνεχίσεις λοιπόν να μας κερνάς. Μα να μη χάνεσαι στην "κρεβατοκάμαρα"...Να σε βλέπουμε πιο συχνά στο "σαλόνι σου"...Όσο για το ασυνήθιστο... Αμ, είναι πως να το πω...το βρήκα "γλυκιά αλμύρα"...Αυτή τη γεύγη έχουν τα γραψίματά σου!
Καλημέρα και από μένα!

Λυδία είπε...

@__Κίρκη μου, να σαι καλά... αυτό μόνο... Καλημέρες παρουσίας στο χώρο...