17 Μαΐ 2008

Δεν θα συζητάμε , θα γκρινιάζουμε!!



Βρήκα την λύση....είναι πολύ εύκολο να κρατάς μούτρα τελικά!
Από δω και πέρα όταν κάτι με ενοχλεί, δεν θα το συζητάω...
Θα περιμένω να μυρίσεις τα νύχια σου.
Θα σου μιλάω τυπικά τελείως και όταν με ρωτάς τι συμβαίνει, θα χαμογελάω και θα λέω "Τίποτα μωρό μου!" , ενώ παράλληλα θα γκρινιάζω με το παραμικρό.

Ναι ναι! Αυτό είναι! Δεν θα συζητάμε , θα γκρινιάζουμε και θα αποφεύγουμε μόνο, ο ένας τον άλλο. Και όταν πλέον η κατάσταση γίνει δεδομένη και σε κανένα μας δεν κάνει εντύπωση μια κατεβασμένη μούρη, όταν θα σταματήσουμε να ξέρουμε τι απασχολεί τον καθένα μας, τότε, νομίζοντας πως σε χάνω, θα αρχίσω να φλερτάρω ασύστολα.

Να δοκιμάζω την υπομονή σου από το πρωί του θεού μέχρι το βράδυ του Κυρίου.
Αν μου προτείνεις να πάμε καμία βόλτα να ξεσκάσουμε, θα τεντώνομαι στον καναπέ και θα λέω ότι βαριέμαι και το άλλο το κορυφαίο... "που να τρέχουμε τώρα, δε βαριέσαι??"

Από εδώ και πέρα θα κάνουμε ΜΟΝΟ sex!Βρώμικο και φτηνό! Δεν θα βάζουμε μουσική, δεν θα χαμηλώνουμε τα φώτα, δεν θα παίζουμε , γενικά, με τις αισθήσεις. Μια ανάγκη είναι και αυτό στο φινάλε φινάλε...

Όταν δε, σου προτείνω να κυληθούμε στο ξεκάρφωτο στα πατώματα και να βάλουμε φωτιά στα κορμιά , (καπάκια με το που θα γυρίζεις από το γραφείο, που βρισκόσουν τις τελευταίες 13 ώρες) και μου λες ότι είσαι κουρασμένος και θέλεις αρχικά να κάνεις ένα μπανάκι να χαλαρώσεις, θα τα παίρνω στο κρανίο και θα συνειδητοποιώ εντελώς ξαφνικά ότι ΔΕΝ ΜΕ ΘΕΣ ΠΙΑ!!!

Μετά , και ενώ εσύ είσαι στο μπάνιο, θα παραγγέλνω σουβλάκια και θα αράζω στον καναπέ σου, με τα πόδια μου στο τραπεζάκι, για να δω μπάλα...

Πριν κοιμηθούμε, ο ένας στην μια άκρη του κρεβατιού και ο άλλος στην άλλη, θα σου λέω ( με γυρισμένη πλάτη εννοείτε) ότι σε αγαπάω πολύ και ότι δεν καταλαβαίνω γιατί δεν είμαστε πια όπως παλιά...

Ναι έτσι θα το κάνω...

15 σχόλια:

Sanity Loss Era είπε...

Καποια τα 'χει παρει αγρια εδω μεσα!!

Ο τύπος αριστερά είπε...

Η ζωή είναι απελπιστικά σύντομη για να σπαταλάς στιγμές με μούτρα. Επίσης είναι αρκετά σύντομη για να την περνάς με άτομα που σου βγάζουν τέτοιες σκέψεις.

jacki είπε...

Έτσι να κάνεις κούκλα μου. Αλλά σε προειδοποιώ. Μπορεί και έτσι να μην καταλάβει.
Καλησπέρα.

? είπε...

κι εμείς σαν άντρες πιστεύεις ότι θα καταλάβουμε :-p

Aristodimos είπε...

Κι αυτή την νύχτα
μια αγκαλιά αγριολούλουδα
δωρο ακριβό στις αισθήσεις.
Κράτα κλειστα τα μάτια σου ψυχή μου,
τόσο γαλάζιο μέσα τους
μην ξημερώσει φοβάμαι....

Αρης

Μυαλά με Θέα είπε...

stories of our lives... έχει γίνει στο παρελθόν, ίσως και να ξαναγίνει - και έχει τέτοια περιοδικότητα η επανάληψη που καμιά φορά αναρωτιέσαι μήπως απλώς έτσι είναι τα πράγματα και δύσκολα μπορούν να είναι διαφορετικά, όπως θα τα θέλαμε. Υπομονή, και η ζωή δίνει πάντα τις απαντήσεις που αναζητάμε.

Λυδία είπε...

@_ Sanity Loss Era... φαίνεται ε??? :P

@_Τύπε αριστερά... μπορεί να είναι και έτσι.. αν όμως δεν έχει από όλα δεν είναι και ζωή... σωστά?

Λυδία είπε...

@_ jacki μου, είπαμε, εχω φαντασία αλλά όχι και έτσι! :P
καλησπέρα!!

Λυδία είπε...

@_Νικόλα μου... δεν υπάρχει περίπτωση... είπαμε... την έχω την προϋπηρεσία μου γλυκέ μου :P

Λυδία είπε...

Καλησπέρα ποιητή μου!
Πολλά φιλιά Άρη!

Λυδία είπε...

@_Μυαλά με Θέα... έτσι γίνεται συνήθως, χωρίς να σημαίνει ότι πονάει λιγότερο την επόμενη φορά. Η ζωή ξέρει... σίγουρα!
Καλησπέρα..

ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ είπε...

"Από εδώ και πέρα θα κάνουμε ΜΟΝΟ sex!Βρώμικο και φτηνό! Δεν θα βάζουμε μουσική, δεν θα χαμηλώνουμε τα φώτα, δεν θα παίζουμε , γενικά, με τις αισθήσεις. Μια ανάγκη είναι και αυτό στο φινάλε φινάλε... "

OK OK..Συμβιβάζομαι και με αυτό..Είμαι απλός άνθρωπος εγώ..:)

Λυδία είπε...

hahaha!!Μα πως από ολόκληρο το κείμενο, κράτησες αυτό, είναι απίστευτο! Πολλά φιλιά Νίκο μου!!!

Phantom in the closet είπε...

end of an era δηλαδή..;!
Μην αναλώνεσαι,ή μάλλον αναλώσου.Όλα μέσα στο παιχνίδι είναι.Αρκεί να το ζήσεις.Ο Παράδεισος του καθενός διαφέρει έτσι κι αλλιώς,ποιό είναι το πρόβλημα με μια μικρή δόση κολασης;

Και τα μούτρα είναι ένας πολύ χαριτωμένος τρόπος για να του τραβάς τη προσοχή,όταν δεν γίνεται παράδοση..(πιάνει,πιάνει)

rip1708 είπε...

το εχω διαβασει και εγω δεν ξερω ποσες φορες..καθε φορα που νιωθω ασχημα ερχομαι εδω και το ξαναδιαβασω..και λεω να κανω λιγο ακομα υπομονη..για να μην γινει ετσι..και συνηθως βρισκω ενα λογο να κρατηθω ενα λογο να ξεχασω για να να φτασει εκει..δεν ξερω γιατι στο λεω τωρα μετα απο τοσο καιρο..ισως γιατι ειναι παλι μια απο εκεινες τις στιγμες..και ηθελα απλα να σε ευχαριστω..για το κειμενο που εγραψες και με κραταει εδω και καιρο..καλησπερα